Fontos tudnivalók

SK 75F Kompakt fűtőegység

Kiegészítő keltetőgép termékek

€ 43990

Szállítási költség € 3000

Leírás

A háztáji gépek agya. Ebben található a ventilátor, a fűtőszál, a hőszabályozó elektronika, a hőmérséklet kijelző és a gombok a hőmérséklet beállításához.

A keltetők házába a tetején lévő nyílásba kell beletenni az egységet, csatlakoztatni a villamos hálózatra, és ezzel be is kapcsoltuk. A ventilátor mindig forog, a kijelző jelzi a hőmérsékletet. A kijelző fölötti fűtés LED eleinte folyamatosan világít, mutatván, hogy a fűtés maximális, majd amint a belső hőmérséklet közelíti a beállított értéket, a szabályzó elkezdi leszabályozni a fűtés teljesítményét, a LED villogásra vált. A szabályzóba telepített PID teljesítmény-szabályzós program megkeresi a bevitt hőmennyiség és a keltetőgép hő-veszteségének egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

F   Fordítómű vezérlés

A szabályzó oldalán van egy csatlakozó aljzat, ide kell csatlakoztatni a fordítómű csatlakozóját.

A forgatás-időprogramja 6 percenként 1 másodpercnyi időig ad áramot a fordítóműre. A forgatókar elfordul (18fokkal), elbillenti a tojásbölcsőket, majd újabb 6 perc múlva megint tovább fordul, billent tovább. 2óra alatt csinál egy kört, így érkezik vissza a kiinduló állapotba.

Áramigény: 230V

Fűtő teljesítmény max.: 60W

Ventilátor: 12V DC  1,7W  Légszállítás: 69,6 m3/h

Kettős szigetelésű.

Hasonló termékek