Fontos tudnivalók

SK 75F Kompakt fűtőegység

Kiegészítő keltetőgép termékek

39 990 €


popisy

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,csilli-villik,nem hőszigetelt műanyagdobozos(ezek a legrosszabbak),mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Öröm legyen a keltetés.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,

jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Kérjük szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

SK 75F Kompakt fűtőegység.

A háztáji gépcsalád lelke. Tartalmazza a légkeverő ventilátort, a fűtőelemeket, a szabályzó egységet mérőszondával, világító számlapú digitális hőmérőt, fűtéskijelző LED-et, és a nyomógombokat a beállításhoz.

A keltető dobozba a tetején vágott nyílásba kell be helyezni a fűtőegységet, csatlakoztatni a hálózatra, és azonnal működik. A ventilátor állandóan megy, a kijelző folyamatosan mutatja a keltetőtér hőmérsékletét. A kijelző fölötti fűtés LED eleinte folyamatosan világít, jelezvén, hogy a fűtés maximális, majd ahogy megközelíti a belső hőmérséklet a kívánt értéket, a szabályzó elkezdi leszabályozni a fűtő teljesítményt, a LED villogásra vált. A szabályzóba beépített PID teljesítmény-szabályzós program megkeresi a bevitt hőmennyiség és a keltetőgép hő-veszteségének egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

Mennyi legyen a hőmérséklet?

Ha a   ”FEL” nyomógombot nyomjuk le először (és felengedjük), akkor villogva kiírja a beállított értéket, azt, hogy mennyinek kell-kellene lennie a hőmérsékletnek?

Ha meg akarjuk változtatni a kívánt hőmérsékletet, akkor tovább lépegetve a FEL ill. LE nyomógombokkal, írjuk be, hogy mennyit szeretnénk. Néhány másodperc múlva ”veszi” az új parancsot és megkezdi az átállást az új értékre.

Nem felejti el a beállított értéket, azaz esetleges áramszünet után visszaáll arra az értékre, ahol volt.

F   Fordítómű vezérlés

A szabályzó egység oldalán van egy csatlakozó dugalj, ide kell bedugni a fordítómű csatlakozóját.

A forgatás-vezérlés 6 percenként 1 másodpercnyi időig ad 12V (AC váltóáramú!) kimenetet a fordítóműre. A forgatókar elfordul (18fokkal), elbillenti a tojásbölcsőket, majd újabb 6 perc múlva megint tovább fordul, billent egy kicsit. 2óra alatt csinál egy kört, azaz visszaér a kiinduló helyzetbe.

Ha a „LE” nyomógombot nyomjuk meg először, akkor folyamatos kimenetet adunk a fordítóműre.

Így tudjuk beforgatni a bölcsőket középre, tojás berakási helyzetbe.

 

Áramigény: 230V

Fűtő teljesítmény max.: 75W

Ventilátor: 12V/DC  1,7W  Légszállítás: 69,6 m3/h

Kettős szigetelésű.

Ezzel a fűtő teljesítménnyel és ventilátor légszállítással kb. ilyen hőszigetelésű, méretű és belső kialakítású  légtereket lehet az elvárt pontossággal és hőeloszlással felfűteni.

podobné výrobky