Fontos tudnivalók

MIDI F300S keltetőgép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

399 990 Ft

Modell MIDI F300S
Szállítás A terméket csak személyesen tudja átvenni!

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!

Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, kínai, lengyel stb, mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen. A külföldi nem segít ha baj van. Nem is tudna. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve, jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt "FONTOS TUDNIVALÓ"inkat. Szánjon rá 3 percet, a saját érdekében! 

 

MIDI F300S keltetőgép.

Ez a keltetőgépünk 230db tyúktojás előkeltetésére alkalmas és teljesen automata. Ezek a gépeink dolgoznak a Fővárosi Állat és Növénykertben illetve számos más kiemelt partnerünknél.

A gép hőszabályozó és a páraszabályozó rendszere is automata, a tojások forgatása szintén automatikus és van egy biztonsági hővédelme, hűtőrendszerrel kombinálva. A gépben belső világítás is van. Akár távriasztással is használható.

A gépház maga szendvicspanelekből készült, kiváló hőszigetelő és könnyen tisztítható.

A tojások a 3 db tojástálcán helyezkednek el, a tojásbölcsők tojásmérettől függően cserélhetőek. Egy alap szett jár a géphez, amelyik önnek szimpatikus.

A gép használata rendkívül egyszerű, nem túlbonyolított. Adunk hozzá egy nagyon részletes használati utasítást, melyet a magyarországi mesterséges keltetés legnagyobb szaktekintélyével (dr.Bogenfürst Ferenc)dolgoztunk ki.

Ebben a gépben lehetőleg ne bújtassunk.

A bújtatás egzakt megoldása egy különálló bújtatógép használata. Ebbe a gépbe is kérhető bújtató tálca, de nem ajánlott.

Ugyanabban a keltetőtérben amiben előkeltetünk, nem bújtatunk, különben a különböző fertőzések kialakulását kockáztatjuk. Ne becsüljük le, drága mulatság lehet. Olcsóbb külön bújtatni. Ezekre van megoldásunk kb. 35ezer forinttól.

Ezeknél a termelői kapacitású gépeknél mindenképpen hívjanak fel, nem érdemes kapkodni, segítünk, így ki tudják választani az önöknek legmegfelelőbb megoldást.

Hasonló termékek