Fontos tudnivalók

RAPTOR 140 háztáji keltetőgép

Háztáji (otthoni) keltetőgépek

46 990 Ft

Szállítási költség 3 300 Ft
Modell RAPTOR 140 keltetőgép
Használati utasítás Letöltés

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!
Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, csilli-villik ,nem hőszigetelt műanyagdobozos (ezek a legrosszabbak), mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Öröm legyen a keltetés. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,
jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat. Kérjük szánjon rá 3 percet, a saját érdekében!

 

 

RAPTOR 140 keltetőgép.

120-140db tyúktojás (vagy bármilyen baromfi) keltetésére alkalmas, kézi forgatású keltetőgép. Később sem alakítható automatává, ezt csak az SK típusaink tudják.

A gép tartozéka az alsó és a felső rész melyek sűrűre tömörített hungarocellből készülnek.

Kiváló hőszigetelő tulajdonságú!

Tartozék még ezen kívül az egy pár víztartó fólia (a könnyebb tisztíthatóság és vízzárás miatt), a tojásrács és a RAPTOR 75 fűtőegység.

A keltetőgép könnyen kezelhető, praktikus, nagy pontosságú.

Van saját tűz és áramütés elleni védelme is!

Vigyázat! Silány minőségben koppintják, biztonsági rendszerek nélkül! Ezeken ne akarjon spórolni 1-2 ezer forintot, nem éri meg.

A keltetőgéphez részletes használati utasítást adunk melyet a magyarországi mesterséges keltetés professzorával, Dr.Bogenfürst Ferenccel együttműködve szerkesztettünk meg.

Hasonló termékek