Fontos tudnivalók

SK 75F Kompakt fűtőegység

Kiegészítő keltetőgép termékek

45 990 Ft

Szállítási költség 3 300 Ft
Modell SK 75F Kompakt fűtőegység

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt, hagy segítsünk!
Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit. Van belőlük sokféle, csilli-villik ,nem hőszigetelt műanyagdobozos (ezek a legrosszabbak), mindent is tudnak, meg 100 év a garancia rájuk, de a fele sem igaz. Öröm legyen a keltetés. Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,
jót akarunk az ügyfeleinknek. Olvassa el a főoldalon, bal oldalt található, I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat. Kérjük szánjon rá 3 percet, a saját érdekében!

 

SK 75F Kompakt fűtőegység.

A háztáji gépek agya. Ebben található a ventilátor, a fűtőszál, a hőszabályozó elektronika, a hőmérséklet kijelző és a gombok a hőmérséklet beállításához.

A keltetők házába a tetején lévő nyílásba kell beletenni az egységet, csatlakoztatni a villamos hálózatra, és ezzel be is kapcsoltuk. A ventilátor mindig forog, a kijelző jelzi a hőmérsékletet. A kijelző fölötti fűtés LED eleinte folyamatosan világít, mutatván, hogy a fűtés maximális, majd amint a belső hőmérséklet közelíti a beállított értéket, a szabályzó elkezdi leszabályozni a fűtés teljesítményét, a LED villogásra vált. A szabályzóba telepített PID teljesítmény-szabályzós program megkeresi a bevitt hőmennyiség és a keltetőgép hő-veszteségének egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

F   Fordítómű vezérlés

A szabályzó oldalán van egy csatlakozó aljzat, ide kell csatlakoztatni a fordítómű csatlakozóját.

A forgatás-időprogramja 6 percenként 1 másodpercnyi időig ad áramot a fordítóműre. A forgatókar elfordul (18fokkal), elbillenti a tojásbölcsőket, majd újabb 6 perc múlva megint tovább fordul, billent tovább. 2óra alatt csinál egy kört, így érkezik vissza a kiinduló állapotba.

Áramigény: 230V

Fűtő teljesítmény max.: 60W

Ventilátor: 12V DC  1,7W  Légszállítás: 69,6 m3/h

Kettős szigetelésű.

Ezzel a fűtőteljesítménnyel és légszállítással kb. ilyen hőszigetelésű, méretű és belső kialakítású légtereket lehet az elvárt pontossággal és hő eloszlással kifűteni!

Ingyenes csomagküldésünk értékhatárhoz kötött.Amennyiben 100.000. forint felett vásárol,a szállításért nem kell fizetnie.

Hasonló termékek